Pretražite i pronađite svoju idealnu nekretninu iz naše ponude!

Brzi filter

Ante-diem

U potrazi ste za inovativnom agencijom za nekretnine na koju se možete osloniti, koja može više nego Vas pratiti kroz prodaju i kupnju nekretnine? Koja razumije da privatnost i povjerenje idu jedno uz drugo, i zna da pomoć i potpora ne završava potpisom na ugovoru?

Onda trebate odlučiti surađivati sa ANTE DIEM d.o.o.. Naše godine iskustva i naša ponuda usluga, koja je u cijelosti prilagođena potrebama naših klijenata, čine nas jednom od najuspješnih agencija u Dalmaciji.Uz klasičnu uslugu posredovanja pri prodaji ili kupnji nekretnine, ANTE DIEM također upravlja Vašom nekretninom, izvodi građevinske usluge i nudi pravnu podršku u suradnji sa odvjetnikom; “all-inclusive” paket za naše klijente.Naša široka ponuda kuća, vila, kamenih kuća, stanova, građevinskih i poljoprivrednih zemljišta govori za sebe.

Naš mladi i dinamičan tim stoji Vam na usluzi. Za sve Vaše želje i pitanja uvijek smo dostupni putem e-mail-a ili telefona. Radujemo se Vašem kontaktu.


Pogledajte našu ponudu nekretnina za prodaju u Dalmaciji

 

Kontaktirajte nas bez ustručavanja za sve informacije (ispunite kontakt obrazac ovdje) ili nas posjetite na nekoj od društvenih mreža