Moderna ljepotica u prvom redu

Moderna ljepotica u prvom redu
Prodano

Vila 237 m², zemljište 411 m², prvi red, bazen, 3 etaže, visoki standard

Postanite vlasnik ove izvanredne nekretnine u prestižnom prvom redu i uživajte u ​​sunčanim danima u posebnoj atmosferi koju zaslužujete.

Mjesto
Vila se nalazi u uvali Stivašnica koja pripada mjestu Ražanj. Ražanj, malo slikovito mjesto na dalmatinskoj obali daleko od masovnog turizma, oduševljava svojim krajolikom i prekrasnim uvalama. Stivašnica je postala jako popularna među ljubiteljima hrvatske obale. Čisto i prozirno more je idealno za kupanje i ronjenje. Kako se u Stivašnici ne sidre jahte to ima vrlo pozitivan učinak na kvalitetu vode. Prilaz zemljištu je dobar, te se isti nalazi odmah uz asfaltiranu cestu. U bližem okružju ćete naći Primošten, Šibenik, Trogir i Split, koji su svi biseri na dalmatinskoj obali te što se tiče zabave, kulture i šopinga ispunjavaju sve želje. Objekt se nalazi u 1. redu i samo 12 metara od mora. Zbog položaja na padini pruža otvoren, nesmetan pogled na more sve do horizonta.

Vila - eksterijer
Da bi se padina optimalno iskoristila objekt i okoliš izgrađeni su na različitim razinama. Moderna vila, uz detalje od kamena, dobila je diskretan dalmatinski štih. Veliki prozori i staklena vrata pretvaraju ovu nekretninu u sunčano i prostrano mjesto za cijelu obitelj. Bazen u neobičnom obliku i svojom osmišljenom rasvjetom svakako je  lijepo vidjeti i danju i noću. Visoko kvalitetni, moderan i tradicionalan materijal osigurava da ovaj objekt zadovoljava Vaše zahtjeve u odnosu na stil i kvalitetu. Parkirna mjesta i garaža se nalaze blizu ulaza na zemljište, vanjske stepenice osiguravaju jednostavan pristup svim djelovima objekta.


 

Vila - interijer
Vila je dobro osmišljena i padina je kroz 3 etaže optimalno iskorištena  kako bi svojim budućim stanovnicima pružila sve pogodnosti koje bi takav objekt trebao imati.

U prizemlju se nalazi prostrani, otvoreni dnevni boravak. Velika staklena vrata vode na natkrivenu terasu gdje se nudi prekrasan pogled na okoliš. Kamin osigurava ugodnu temperaturu tako da i zimi možete u ugodnom ambijentu uživati ​​u pogledu na more. Dovoljno velika kuhinja ima ostavu i bar za brzi snack. Obe blagovaonice, i unutrašnja i na natkrivenom vanjskom prostoru su lako dostupne. Kupaonica s balkonskim vratima štedi duge putove kroz kuću te je s terase i bazena dostupna u nekoliko koraka.

Unutarnje stubište vodi na kat.

Na katu se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica. Glavna spavaća soba ispunjava sve želje. Osim mjesta za spavanje s kaminom ima garderobu i prostor za sjedenje pored prozora. Soba također ima pristup privatnom balkonu koji je djelomično natkriven. Ova soba nudi mirno utočište. Druga soba je također prostrana i ima mali privatni balkon i velike prozore kroz koje Vam se pruža prelijep pogled. Kupaonica je dovoljno velika i ima kutnu kadu, tuš, wc, bide i dupli umivaonik. Unutarnje stubište vodi na drugi kat.

Na gornjem katu je glavni ulaz u ovaj dragulj. Pristup vili je također moguć i kroz veliku garažu. Na drugom katu kuće je smještena spavaća soba, otvoreni dnevni boravak i kupaonica s tuš kabinom i WC-om. Mnogi prozori pružaju idealne uvjete osvjetljenja. Kroz spavaću sobu imate pristup na djelomično natkrivenu terasu.

Tehničke značajke kao što su, podno grijanje, opskrba preko toplinske pumpe najnovije generacije, otvoreni kamin, BUS-sustav za kontrolu svjetla, LED rasvjeta, walk-in tuševi i još mnogo toga, nude standard koji svaka vila u današnje vrijeme zaslužuje.


Stupite s nama u kontakt za više slika, tlocrte te građevinski opis ove izvanredne nekretnine. Radujemo se Vašem upitu.

Detalji nekretnine
1179
Ražanj
Vila
€ 1 190 000.00
kn 8 925 000.00
 • Etaže (kom.) 3
 • Površina objekta (m2) 237
 • Površina zemljišta (m2) 411
 • More (m) 12
 • Zračna luka (km) 35
 • Godina izgradnje (godina) 2015
 • Dnevnih soba (kom.) 2
 • Spavaće sobe (kom.) 3
 • Kupaonica (kom.) 3
 • Parkirnih mjesta (kom.) 3
 • Klima (Da/Ne) Da
 • TV (Da/Ne) Da
 • Orijentacija S
Lokacija: Ražanj