Vila 289 m², zemljište 462 m², prvi red, eksluzivno opremljena


Mjesto

Vila se nalazi u uvali Ljoljinica u Ražnju. Ražanj, malo slikovito mjesto na dalmatinskoj obali daleko od masovnog turizma, oduševljava svojim krajolikom i prekrasnim uvalama. U ovim prekrasnim uvalama, izgrađeno je nekoliko vila i apartmana gdje turisti rado provode svoj odmor i uživaju u predivnom ambijentu borove šume, plaže i kristalno čistom moru. Ražanj je idealno mjesto za miran obiteljski odmor u netaknutoj prirodi. Pristup zemljištu je dobar, nalazi se odmah pokraj asfaltiranog puta. U bližem okružju ćete naći Primošten, Šibenik, Trogir i Split, koji su svi biseri na dalmatinskoj obali te što se tiče zabave, kulture i šopinga ispunjavaju sve želje. Objekt se nalazi u 1. redu i samo jedan korak od mora. Zbog položaja pruža otvoren, nesmetan pogled na more sve do horizonta.


Vila – eksterijer

Rustikalni dragulj impresionira svojim oblikom i kvalitetom. Vila je s vanjske strane obložena kamenom te su zidovi i dio podova napravljeni od popularnog dalmatinskog kamena. Terakota pločice na terasi savršeno se uklapaju u tu sliku. Stepenice Vas vode do plaže koja graniči s zemljištom. Okoliš Vile je potpuno uređen. Terasa, djelomično natkrivena, s roštiljem i pristupom do mora idealno je mjesto za uživanje u ljetu. Odmah na ulazu na zemljište
nalaze se 2 parkirna mjesta.


Vila - Interijer

Ovaj dragulj impresionira svojim sofisticiranim izgledom i visokim standardom kvalitete koji prolazi kroz sve detalje vile.

 

Od glavnog ulaza u prizemlju do dnevnog boravka vode dvije stepenice. Dovoljno svijetla ulazi kroz velika staklena harmo vrata. Kamin je svakako vrhunac dnevne sobe. Zidani kamin s prostorom za pohranu drva je i ljeti lijepo vidjeti, a zimi čini ugodne temperature uz koje možete opušteno uživati ​​u pogledu na more. Kuhinja, djelomično uzidana i sa ručno izrađenim drvenim elementim se savršeno uklapa u rustikalni stil vile. Podovi u prizemlju su obloženi vrlo kvalitetnim pločicama. U prizemlju se nalazi wc i sprema / tehnička soba. Stubište sa ogradom od ručno kovanog željeza vodi na gornji kat.

Na katu imate još nekoliko posebnosti. Ručno izrađeni vitraj zaslužuje naziv umjetnost i nije samo otvor u zidu. Glavna spavaća soba je u pogledu rasporeda i dizajna posebna, kupaonica je integrirana u ovaj prostor. Posebna pažnja obraćena je na kvalitetu i detalje. Pod u sobi je, kao i na cijelom katu, obložen s visoko kvalitetnim parketom. Nadalje, tu su jos dvije dodatne spavaće sobe i kupaonica. Kupaonice su opremljene kvalitetnim pločicama i elementima. Oba dva kupatila imaju walk-in tuš. U hodniku se nalaze
perilica rublja i sušilica, koje su smještene u ugradbenom ormaru. Pristup balkonu je kroz dvije spavaće sobe i hodnik.

Kompletan namještaj i svi postojeći drveni elementi su izrađeni ručno od strane kvalificiranog stolara.

Tehnički vrhunci kao podno grijanje, opskrba preko toplinske pumpe najnovije generacije, otvoreni kamin, BUS sustav za kontrolu svijetla, LED rasvjeta, walk-in tuš i još mnogo toga nudi vam standard dostojan ove vile.


Stupite s nama u kontakt za više slika, tlocrte te građevinski opis ove izvanredne nekretnine. Radujemo se Vašem upitu.

Detalji nekretnine
1182
Ražanj
Vila
€ 1 650 000.00
kn 12 375 000.00
 • Etaže (kom.) 2
 • Površina objekta (m2) 289
 • Površina zemljišta (m2) 462
 • Zračna luka (km) 32
 • Godina izgradnje (godina) 2014
 • Dnevnih soba (kom.) 1
 • Spavaće sobe (kom.) 3
 • Kupaonica (kom.) 2
 • Parkirnih mjesta (kom.) 2
 • Klima (Da/Ne) Da
 • TV (Da/Ne) Da
 • Orijentacija SZ
Lokacija: Ražanj