O nama

Tvrtka Ante Diem d.o.o. sa sjedištem u Marini – Rivijera Trogir, Hrvatska osnovana je 2005. godine u suradnji sa SIVA International Ltd. sa sjedištem tvrtke u Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Do danas, osnivač tvrtke Stefan Jelić, kontinuirano uspješno vodi politiku tvrtke. Pri svim njegovim odlukama zadovoljstvo klijenata stoji na prvom mjestu. Posebnu pažnju pridaje profesionalnom pristupu u radu kao i svim povjerljivim informacijama klijenata. U svim radnjama i zadacima podržava ga mlad i dinamičan tim za kojih je to više poziv i ljubav prema profesiji nego li posao.

 

U prvim godinama poslovanja ANTE DIEM je u području djelovanja pri posredovanju nekretninama i uslugama gradnje pokrivao skoro cijelo dalmatinsko područje od Paga do Dubrovnika. S ciljem da se poboljša naša učinkovitost vezano za potrebe i želje naših klijenata ANTE DIEM je specijalizirao svoju ponudu na područje Trogira, Rivijere Marine i Rogoznice te mjesta Primošten sa gotovo 100% -tnom pokrivenosti.

Što se, u odnosu na prije, kod nas točnije promijenilo?

Kroz određivanje primarnog područja djelovanja pružamo našim klijentima najveću moguću ponudu trenutno dostupnu na tržištu za područje od Trogira do Primoštena.

To se ne odnosi samo na ponudu nekeretnina u toj regiji već i na cijelokupnu uslugu u sektoru nekretnina koje Ante Diem nudi u suradnji sa svojim dugogodišnjim ugovornim partnerima bez obzira želite li:

  • kupiti ili prodati
  • planirati i graditi
  • održavanje i upravljanje
  • investiranje

Naša odluka vezati se za naše sadašnje primarno područje poslovanja pokazalo se kao ispravno. U mogućnosti smo ponuditi našim klijentima široki broj nekretnina dostupnih na tržištu kao i ponudu usluga vezanih za djelovanje u području nekretnina. Naša pomno sastavljena ponuda nekretnina broji cijeli spektar različitih nekretnina, kao npr. stanove, stare kamene kuće (ruševine ali i nove obnovljene objekte), razne varijante stambenih kuća kao i razne građevne i poljoprivredne parcele u svim mogućim varijacijama i karakteristikama na području od Trogira do Primoštena. Nadalje, u suradnji sa našim ugovornim partnerima,nudimo cijelokupnu uslugu oko Vaše nekretnine, kao npr. pravna usluga i savjetovanje preko našeg suradnog odvjetničkog ureda kao i javnog bilježnika, planiranje preko našeg suradnog ureda za planiranje gradnje i geodeziju, raznih građevinskih poduzetnika i poduzetnika za usluge opskrbe(voda, struja i sl.). S ovim, pomno i detaljno, izrađenim paketom u segmentu usluga na području nekretnina omogućujemo našim klijentima bezbrižno vlasništvo i korištenje nekretnine.

 

Naš tim čine:

 

Stefan Jelić 

Stefan Jelić

Osnivač
Projekt menađer

 

 

Renata Pocrnić 

Renata Pocrnić

Administracija
Korisnička podrška


 

 

Toni Zoranić 

Toni Zoranić

Customer relations & FM

 

 

Monique Brkić 

Monique Brkic

Customer relations & FM


 

 

Monique Brkić 

Petar Palada

Građevinski tehničar