Ulaganje i gradnja

San o vlastitoj nekretnini, tko ga ne sanja? Još uvijek ste u potrazi za Vašim domom iz snova, no na žalost pronašli ste samo kuće u kojima morate prihvatiti puno kompromisa i želite iz tog razloga gradnjom vlastitog objekta osigurati da je sve, do najmanjeg detalja, napravljeno po Vašoj želji?

Ili jednostavno mislite da bi gradnja objekta u Hrvatskoj mogla biti dobra investicija? I u ovom segmentu Vam možemo pomoći, sa širokim spektrom usluge na području planiranja i gradnje.

Svejedno radi li se o novogradnji ili adaptaciji, rušenju ili obnovi objekta, nadogradnji ili dogradnji, ANTE DIEM je stručan partner na Vašoj strani.

Planiranje i gradnja

Povjerite nam izgradnju u skladu s Vašim željama. Ruku pod ruku prolazimo na putu do snova sljedeće točke: savjetovanje, planiranje i gradnja.

Građevinske usluge

Mi djelujemo kao međusklop između Vas i pružatelja usluge i osiguravamo da ste zadovoljni postignutim rezultatom. Bez obzira na to koliki je planirani domet građevinskih radova, bilo unutarnjih ili vanjskih, imamo u vidu sve Vaše potrebe i zahtjeve, optimalni omjer cijene i rezultata te zakazani datum završetka.