Planiranje i gradnja

Povjerite nam izgradnju u skladu s Vašim željama. Ruku pod ruku prolazimo na putu do snova sljedeće točke: savjetovanje, planiranje i gradnja.

Savjetovanje

Dobar plan uvijek ima smisla, ali dobra priprema je neophodna za idealne rezultate. Tržište i investicijska analiza najbolje pokazuju što možete očekivati od Vaše nekretnine.

Kroz konzultaciju i razgovor dobivamo osjećaj za sve Vaše želje i zahtjeve vezane za objekt i lokaciju, što je dobar temelj za rad. Nakon što odaberete mjesto, specificirate svoje želje, ambicije i budžet spremni smo za sljedeći korak.

Planiranje

Sada plan dobiva pravilan oblik. Skicama dajemo Vašoj nekretnini prvo lice, idejnim projektom konkretiziramo sve važne detalje i toliko dugo mijenjamo dok nismo postigli funkcionalan, vizualno i ekonomski optimalan rezultat. Sljedno tome izrađuje se glavni projekt. Ukoliko je potrebno radi se i geodetska izmjera. Sada je na redu zatražiti sve potrebne dozvole i suglasnosti, izraditi troškovnik te zatražiti sve potrebne ponude za realizaciju. Ovdje koristimo naše dugogodišnje kontakte i građevinare čije se cijene mogu mjeriti sa konkurencijom i čiji nas je odrađeni posao u prošlosti zadovoljio, kao također i naše klijente. U odabiru materijala ćemo pažljivo izvagati koje materijale koristiti. Jeftini materijali mogu dugoročno postati jako skupi što ne odgovara našoj filozofiji poslovanja odnosa cijene i rezultata.

Gradnja

Nakon što su dozvole izdane, radnje mogu početi. Kod zemljanih radova, građevinskih i svih završnih radova, kao i nadzora, upravljanja u odnosu na standarde, kvalitetu i financije, Vaši interesi su uvijek u prvom planu, što će uštedjeti Vaše dragocjeno vrijeme i pogotovo Vaš novac.

Detaljan raspored i optimalno upravljanje vremenom se podrazumijeva, uključujći sve relevantne čimbenike, čime osiguravamo kvalitetne rezultate koji će nas i vas oduševiti. Profesionalni dizajn unutarnjeg i vanjskog prostora može biti isto biti dio ove usluge koja će na najbolji mogući način dati Vašoj kući pravu sliku da bi postala utočište koje odgovara Vašem stilu zivljenja i koje odgovara Vašoj osobnosti.