Upravljanje nekretninama

Novi ste vlasnik nekretnine iz snova i predaleko ste da biste svaki put provijerili stanje Vašeg objekta? Ili ste već duže u posjedu nekretnine no nezadovoljni ste sa upravom iste?

Obratite nam se. Prema Vašim zahtijevima i potrebama Vaše nekretnine pripremamo za Vas prilagođen paket upravljanja i aministracije Vaše nekretnine da biste osigurali i održali vrijednost Vašg „dragulja“ kakav je bio i na početku.

Slijedeća rješenja su dio upravljanja:

  • osiguranje nekretnine
  • dekoriranje i uređenje nekretnine
  • tehničko održavanje
  • čuvanje ključeva
  • administracija računa i pošte
  • održavanje nekretnine
  • turistička administracija i usluga

Osiguranje nekretnine

Ukoliko želite osigurati Vašu nekretninu mi Vam nudimo uslugu osiguranja u suradnji sa našim ugovornim partnerom „ALLIANZ“-osiguranjem.

Dekoriranje i uređenje nekretnine

Naš tim preuzima namještanje i uređenje Vašeg objekta. Da bi dobio novi sjaj odabiremo prema Vašim željama namještaj i tehničke uređaje, brinemo se o kupnji, dostavi i profesionalnoj montaži i instalaciji istog, kao i o završnoj dokoraciji i čišćenju objekta .

Tehničko održavanje nekretnine

Ukoliko ste duže vremena odsutni ili Vam treba stručna osoba za popravke i održavanje tehničkih i drugih aparata u Vašem objektu, naš kućni majstor Vam stoji na raspolaganju.

Čuvanje ključeva

Brižno čuvamo Vaše ključeve, te isključivo po Vašem nalogu raspolažemo njima.

Administracija računa i pošte

Osigurajte da Vaša pošta bude uvijek pročitana i da vaši računi budu plaćeni na vrijeme. Obavljamo za Vas administraciju računa i pošte, imamo svu Vašu dokumentaciju na uvid pri Vašoj slijedećoj posjeti ili po nalogu šaljemo na Vašu adresu.

Održavanje nekretnine

Opustite se tijekom boravka u Vašoj vikendici i prepustite našem stručnom timu čišćenje i održavanje unutarnjeg i vanjskog prostora, rublja i vrta te kompletnog okoliša u intervalima koje ćete sami odrediti. Mi ćemo Vas savjetovati sa zadovoljstvom.

Turistička administracija i usluga

Iznajmljivanje nekretnine je idealno rješenje ukoliko ste većinu vremena odsutni. Nudimo sve sekcije vezane za iznajmljivanje, počevši od reklame i oglašavanja, obrađivanja upita i praćenje uplate gostiju, prijem gosta na licu mjesta, pa sve do servisa za čišćenje i pranje rublja. Naravno sve po dogovoru kao cjelokupan paket ili samo djelomično odabrano po Vašim željama.